2019-05-09 05:21:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ingatlannal kapcsolatos ügyekbe csöppenhet

Napi horoszkóp május 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Vénusz az ön első sorsterületén halad át, miközben kellemetlen fényszöget alkot a Plútóval, mindenféle kapcsolat hőfoka megnőhet ilyenkor. Ne zárkózzon el attól, hogy a mélyére tekintsenek a dolgoknak, de ne álljon ellent, ha változásokra van szükség.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars az ön második sorterületén keresztülhaladva a Vénusztól kap egy kellemes fényszöget. Ön ma bizonyára sokat dolgozik, művészet vagy szépségipar területén, és munkája elismerése jeléül tetemes összeg üti a markát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hetedik sorterületén áthaladó Jupiter kap egy Vénusz-szextilt az ön barátságot, támogatókat jelölő életterületről, ez mindenképpen egy ünnepséget jelez. Születésnap, vagy eljegyzés? Valamire igencsak készülnek!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma nagyon fantáziadús és kreatív, hatalmas beleérző képességgel. Ne fecsérelje ezt el mindenféle hiábavaló álmodozással! Most képes lesz embertársai segítésére anélkül is, hogy kérniük kellene. Ha ma kezdődik egy szerelmi kapcsolata, mindenképpen lelki társak lesznek!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap alkalmas a tervezésre, a szakmai megszilárdítások és a jövőbeli beruházások időzítésére, most megvan önben a kellő szakmai előrelátás. Hamarosan meg is lesz ennek a haszna.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Energiái koncentráltak, szabályozottak, ami kemény és határozott munkavégzésre teszi képessé. Ugyanakkor mélyebb önismeretre is szert tehet, ez a két dolog önt verhetetlenné teszi, és így előbbre juthat ambícióival.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ingatlannal kapcsolatos ügyekbe csöppenhet, akár spekulációs céllal is. Kapcsolatai ma kellemesnek ígérkeznek különösen a nőkkel, alkalmas időpontnak tűnik, hogy megvitassa kapcsolatait szeretteivel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napon nem járna olyan jól, ha csak magára támaszkodhatna, szüksége van a másokkal való együttműködésre. Akár személyes vagy üzleti vonalon nem árt felülvizsgálni kapcsolataiban betöltött szerepét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Figyelmét ma csapatmunkára összpontosítja és élvezni fogja minden pillanatát. Érdekes eseményeknek lehet ma szemtanúja munkahelyén. Egy kicsit aggodalmaskodik egészsége miatt, hasznára válik, ha odafigyel állapota jobbítására.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma alapos munkát végez szervezetten, tervszerűen látja el feladatait, odafigyel minden részletre, valószínűleg nem kell majd semmit átdolgoznia. Elméje rendezetten működik, jól tudja összpontosítani figyelmét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sokkal érzékenyebben reagálhat a környezeti behatásokra, mint általában, allergiás, ekcémás tünetek léphetnek fel a bőrön, esetleg gyógyszerérzékenységgel is számolni kell, vagy ételallergiával.


Halak: II. 19. - III. 20.

Némi zavarodottság léphet most fel belső világában, önismeretét, személyes céljait illetően. Ne izguljon, vagyunk ezzel így néhányan! A lelkét kereső ember mind ilyen...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: